';

TAKMIČARI KK DINAMO NA GRAD PRIX TURNIRU U SAMOBORU

TAKMIČARI KK DINAMO NA GRAD PRIX TURNIRU U SAMOBORU

Nakon povratka  sa priprema na Tari i Apatinu deo juniora i mlađih seniora  nastupilo je na velikom međunarodnom turniru Grand Prix Croatia u Samoboru. U izuzetnoj konkurenciiji oko 1500 takmičara iz 25 zemalja takmičari Dinama su se odlično borili i ostavili solidan utisak na ovom kontrolnom takmičenje za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Mlađi senior  Uroš Petrovački je nastupio u kategoriji minus 67 kg, u prvom kolu je savladao odličnog  takmičara iz Beloruije ali je u drugom  kolu pretrpeo poraz od takmičara iz Bugarske

Mlađa seniorka Tamara Živić je nastupila  u kategoriji minus 61 kg, i u prvom kolu je  dramatičnom  meču punom reokreta izgubila sa 6:5 od takmičarke iz Azerbejdžana.

Junior Darko Spaskovski  je nastupio u kategoriji minus 61 kg, u prvom kolu je  pobedio takmičara iz Izraela da bi u drugom  kolu pretrpeo poraz od  takmičara iz Bugarske.

Junior  Nikola Ivanović je nastupio u kategoriji minus 76 kg i u prvom kolu je izgubio od takmičara iz Ukrajine koji je bio pobednik u ovoj kategoriji i Nikolu je povukao u repasaž gde je on pretrpeo minimalni poraz od takmičara iz Slovenije.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link