';

4 MEDALJE ZA SENIORE NA PRVENSTVU VOJVODINE

4 MEDALJE ZA SENIORE NA PRVENSTVU VOJVODINE

U nedelju je u Staroj Pazovi održano Prvenstvo Vojvodine za seniore a karate klub Dinamo je nastupio sa 5 takmičara i osvojio 4 medalje i bio jedan od najsupešnijih klubova. Ovo je tek početak sezone i takmičari nisu još u potrebnoj formi ali im sada predstoje pripreme za Prvenstvo Srbije.

Zlatne medalje osvojili su Tamara Živić i Uroš Petrovački.

Tamara Živić je veoma sigurno trijumfovala u kategoriji minus 61 kg a debitant u seniorskoj konkurenciji Uroš Petrovački je sjajnim pobedama osvojio svoju prvu titulu prvaka Vojvodine u kategoriji minus 67 kg.

Posle duže pauze vratio se iskusni Nikola Jovanović i osvojio je bronzanu medalju u kategoriji minus 84 kg kao i Slobodan Bitević u kategoriji plus 84 kg koji zbog povrede nije nastupio u finalu.

Nažalost ovoga puta bez medalje je ostao Aleksandar Anđelković je u kategoriji minus 84 kg .

Narednog vikenda u Salzburgu se održava turnir Serije A na kome će nastupiti mladi reprezentativci Tamara Živić i Uroš Petrovački i ovo je prilika za njih da stiču neophodno međunarodno iskustvo.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link