';

TAMARA I UROŠ NASTUPILI NA TURNIRU SERIJE A U SALZBURGU

TAMARA I UROŠ NASTUPILI NA TURNIRU SERIJE A U SALZBURGU

Seniorska Reprezentaciija Srbije iskoristila je protekli vikend za nastup na jednom od najvećih turnira Serije A, AUSTRIA OPEN u Salzburgu.

U izuzetno jakoj i brojnoj konkurenciji preko 2.200 takmičara  nastupilo i dvoje takmičara Karate kluba Dinamo.

Talentovani Uroš Petrovački nastupio je kao debitant na ovom turniru u kategoriji minus 67 kg koja je bila najbrojnija sa 222 takmičara. Uroš se u prvom kolu sastao sa takmičarem iz Ukrajine, aktuelnim Vicešampionom Evrope za mlađe senire. Uroš se odlično borio, zbog neiskustva dozvolio da protivnik olako povede na početku meča, ali je on uspeo da dobrim akcijama  preorene meč i izjednači rezultat na 4:4  ali je nažalost u poslednjim trenicima meča poražen sa minimalnim 5:4 . Uroš se nije obrukao i ostavio je odličan utisak na svom seniorskom debiju.

Tamara Živić je ovo bio drugi nastup u Salzburgu  i ona je nastupila u kategoriji minus 61 kg. Već u prvom kolu sasatala se iskusnom  Amerikankom, nekadašnjom dvostrukom prvakinjom sveta i na kraju je poražena iako se odlično borila .

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link