';

4 MEDALJE NA ŠKOLSKOM PRVENSTVU SRBIJE

4 MEDALJE NA ŠKOLSKOM PRVENSTVU SRBIJE

U Pančevu je u subotu održano Školsko prvenstvo Srbije. Na Prvenstvu je nastupilo 7 takmičara Karate kluba Dinamo koji su bili izuzetno raspoloženi i sa osvojene 4 medalje najviše su doprineli uspehu Pančeva .

Zlatne medalje osvojili su : Aleksandar Zdešić u katama I-II razredi ( Gimnazija Uroš Predić ) i Darko Spaskovski, u kategoriji minus 63 kg  I-II razredi ( Elektrotehnička škola ).

Srebrne  medalje osvojili su: Uroš Petrovački, u kategoriji minus 68 kg III-IV razredi ( Gimnazija Uroš Predić ) i Nikola Ivanović, u kategoriji minis 70  I – II razredi ( Gimnazija Uroš Predić ),

U borbi za medalju poražena je Jana Kojčić u kategoriji minus 54 kg ( III-IV razredi )  tako da se plasirala na IV mesto .

Iako nisu osvojili medalju odlično su radili Dejan Krkljuš i najmlađi debitant poletarac Vuk Vorkapić.

Velika zahvalnost za organizaciju odlaska na ovo takmičenje pripada Gradu Pančevu i Savezu za školski sport a posebno kordinatoru Jeleni Đorđević.  

Za Karate Klub Dinamo je ovo veliko priznanje za odličan nastup namlađih takmičara na ovom značajnom takmičenju, a još više zadovoljstvo da su ostvarenim rezultatima doprineli ukupnom uspehu Grada Pančeva i njegovih škola.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link