';

8 MEDALJA ZA NAJMLAĐE TAKMIČARE NA PRVENSTVU VOJVODINE

8 MEDALJA ZA NAJMLAĐE TAKMIČARE NA PRVENSTVU VOJVODINE

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo nastavili su sa uspesima. Na Prvenstvu Vojvodine za poletarce, pionire i nade koje je održano u nedelju u Inđiji, ekipa najmlađih takmičara Dinama i ovoga puta je nastupila sa 16 takmičara i bila jedan od najsupešniji klubova sa osvojenih 8 medalja u pojedinačnoj konkurenciji u katama i borbama( 4 zlatne, 3 srebrne i 1 bronzanom ) .

Zlatne medalje osvojili su: pionir  Luka Dobrota u katama i nade Stepanov Mateja, Antonije Ćulibrk i  Borisav Jevremović svi u borbama.

Srebrne medalje osvojili su: poletarci Ognjen Bojović i Vuk Vorkapić u katama i pionir Bogdan Zdravković u borbama.

Bronzanu medalju osvojio je poletarac Lazar Nikolić u katama.

Odlično su se borili, ali su nažalost poraženi u borbi za medalju i plasirali se na visoko IV mesto: Jovana Stoilkovski, Milica Gagić, Vasijije Stajčić,  Predrag Zlatanović i  Borivoje Vesin.

Iako su ostale ovoga puta bez medalje olično su se pokazale mlade poletarke Teodora Gagić i Martina Puzić i nada Pavle Milošev. Šampionat Vojvodine je odlično oranizovan, a konkurencija je bila žestoka i ponovo je jedno ovako masovno takmičenje pokazalo da je karate sport koji vole mladi i u ogromom broju se bave njime.   

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link