';

BRONZANE MEDALJE ZA ZDEŠIĆA I SPASKOVSKOG NA MEDITERANSKOM PRVENSTVU

BRONZANE MEDALJE ZA ZDEŠIĆA I SPASKOVSKOG NA MEDITERANSKOM PRVENSTVU

Mediteransko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore održano je -od 06-07.04.2019. u Antaliji u Turskoj. U izuzetno jakoj konkurenciji  takmičara iz 12 zemalja Reprezentativci Srbije zauzeli su visoko  treće mesto u ukupnom plasmanu a udela u tome imali su i takmičari Karate kluba Dinamo sa osvojene 2 bronzane medalje.

Kadet Aleksandar Zdešić osvojio je bronzanu medalju u katama. On je ukazanu šansu iskoristio na najbolji načina. U izuzetno jakoj konkurenciji  takmičara iz Španije I Portugalije osvajača zlatne i bronzane medalje sa poslednjeg Evropskog prvenstva uz tri domaća Turska takmičara i ostalih Saša je imao odličan nastup i izborio se za bronzanu medalju uz novi način ocenjivanja. Ovo je njegov najznačajniji međunarodni rezultat I dokaz da je na pravom putu da  izraste u vrhunskog takmičara.

Bronzanu medalju osvojio je junior Darko Spaskovski u kategoriji minus 61 kg i potvrdio je svoj visoki rejting koji je stekao kao kadet i osvajač srebrne medalje sa Prvenstva Evrope. Od Darka se i očekivalo da može ostvariti odličan rezultata i on je to potvrdio. Odlično je startovao sa dve pobede da bi u borbi za finale pretrpeo poraz od takmičara iz Maroka. U repsažu Darko se pobedom izborio za bronzanu medalju i potvrdio da je u dobroj formi i da će biti odličan takmičar i u juniorskoj konkurenciji.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link