';

TAMARI I DARKU MEDALJE NA TURNIRU ZLATNI POJAS ČAČKA

TAMARI I DARKU MEDALJE NA TURNIRU ZLATNI POJAS ČAČKA

Takmičari Karate kluba Dinamo u subotu su nastupili na 48-om po redu tradicionalnom turniru Zlatni pojas Čačka. Ovo je bio do sada jedan od najmasovnijih turnira sa učešćem preko 1.200 takmičara iz 24 zemlje.

Zlatnu  medalju osvojila je Tamara Živić, seniorka u kategoriji  minus 61 kg. Tamara je u izuzetno jakoj konkurenciji veoma sigurno i ubedljivo savladala sve protivnice i ponovo je potvrdila kontinuitet osvajanja  medalja i odličnih rezultata na velikim takmičenjima.

Bronzanu medalju jeosvojio junior Darko Spaskovski u kategoriji minus 61 kg. Darko je ostvario sigurne pobede u 4 jaka meča ali je nažalost na preglašavanje sudija grubo oštećen  u polufinalu i tako mu je uskraćena šansa da trijumfuje. Darko je još jednom potvrdio da je izrastao u vrhunskog takmičara od koga se mogu uvek očekivati vrhunski rezultati.

U meču za bronzanu medalju poraženi su  mlađa seniorka Jana Kojčić u kategoriji minus 55 kg  i  junior Aleksandar Zdešić u katama .

Odlično se borio i senior Aleksandar Anđelković koji je prvi meč pobedio ubedljivo a u  drugom meču  je  i pored vođstva poražen.

Kapiten Reprezentacije Srbije Slobodan Bitević nastupio je u revijalnom delu turnira i svojom pobedom doprineo je trijumfu ekipe protiv nacionalnog tima Španije.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link