';

7 MEDALJA NA KUPU VOJVODINE

7 MEDALJA NA KUPU VOJVODINE

Takmičari Dinama nastavljaju sa uspesima tokom prolećne takmičarske sezone i dokazuju da su u odličnoj formi. Ovoga puta zablistali su kadeti, juniori i mlađi seniori i seniori na Kupu Vojvodine koji je održan u Banatskom Novom Selu. Mladi talentovani takmičari Karate kluba DINAMO su ostvarili odličan uspeh i sa osvojenih 7 medalja (5 zlatnih, 1 srebrnom i 1 bronzanom).

Zlatne medalje osvojili su juniori Aleksandar Zdešić u katama i Darko Spaskovski u kategoriji minus 61 kg i mlađi seniori Marija Antonijević u kategoriji minus 61 kg i Uroš Petrovački u kategoriji minus 67 kg i seniorka Tamara Živić  u kategoriji minus 61 kg.

Srebrne medalje osvojili su kadet Goran Obućina u kategoriji plus 70 kg  i mlađa seniorka Jana Kojčić u kategoriji minus 55 kg.

Bronzanu medalju osvojio je senior Aleksandar Anđelković u kategoriji  minus 84 kg.

Iako nisu osvojili medalju odlično su se borili debitanti kadeti Stefan Stojković, Goran Obućina, Luka Stepanov, Dejan Krkljuš, Anđelija Simin, Aleksandra Stoilkovski i Jelena Milentijević i mlađi senior Marko Puljarević.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link