';

7 MEDALJA NA KUPU SRBIJE

7 MEDALJA NA KUPU SRBIJE

Takmičari Dinama su veoma uspešno nastavili prolećnu takmičarsku sezonu ostvarivši sjajne rezultate u subotu u Beočinu gde je održan  Kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Takmičari Karate kluba Dinamo su osvojili 7 medalja ( 2 zlatne, 3 srebrne i 2 bronzane ) ibili  jedan od najuspešnijih klubova na Kupu.

Zlatnu medalju osvojio je junior Darko Spaskovski i seniorka Tamara Živić u kategoriji minus 61 kg i njih dvoje su dokazali da su ovoga proleća najsupešniji takmičari kluba i da su najbolji u Srbiji.

Srebrnu medalje osvojili su senior Aleksandar Anđelković u kategoriji minua 84 kg, mlađi senior Uroš Petrovački u kategoriji minus 67 kg i junior Aleksandar Zdešić u katama. Ovi takmičari su mogli i da trijumfuju u svojim kategorijama da im je koncetracije bila bolja ovako su propustili veliku šansu.

Brozana medalja pripala je mlađoj seniorki Jani Kojčić u kategoriji minus 55 kg i kadetu Dejanu Krkljušu u kategoriji minus 63 kg.

Odlično su se borili i ostali takmičari u borbama Luka Stepanov, Marija Antonijević,  Nikola Ivanović,  Marko Puljarević  ali su ovoga puta ostali bez medalja. Stručni štab KK Dinama je zadovoljan nastupom svojih takmičara koji su po tradiciji uvek najuspešniji na Kupu Srbije.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link