';

8 MEDALJA NA DUNAV KUPU

8 MEDALJA NA DUNAV KUPU

U nedelju je u Beočinu održan tradicionalni Međunarodni turnir Novi sad open – Dunav kup, a nastupilo je 13 mladih takmičara Karate kluba Dinama koji su bili veoma uspešni sa osvojenih 8 medalja.

Srebrnu medalju osvojila je Teodora Gagić, pionirka u katama.

Bronzane medalje osvojili su poletarci Ognjen Bojović i Vuk Vorkapić i pionir Luka Dobrota  svi u katama. U borbama bronzane medalje su osvojili pionir Bogdan Zdravković i nade Milica Gagić, Antojije Ćulibrk i Borisav  Jevremović.

Na korak do medalje bili su dolična pionirka Martina Puzić u katama i nada  Borivoje Vesin i borbama, ali su poraženi u repasažu u borbi za bronznu medalju. Odlično su se borili i ostavili odličan utisak Lazar Nikolić i Jelena Vučković u katama u Mateja Stepanov u borbama. 

Treneri ove talentovane mlade generacije Dinama, Nenad Sokolović i Ivana Palalić su zadovoljani ostvarenim rezultatima svojih takmičara i njihovom hrabrim nastupom  u konkurenciji sa daleko iskusnijim protivnicima

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link