';

TAKMIČARI DINAMA NA SVETSKOM KUPU ZA MLADE U UMAGU

TAKMIČARI DINAMA NA SVETSKOM KUPU ZA MLADE U UMAGU

Troje takmičara Karate kluba Dinamo boravilo je od 01-08. jula u Umagu na Svetskom kampu i nastupili su i na Svetskom kupu za mlade.

U fenomenalnim uslovima u turističkom kompleksu Umaga Svetska karate Federacija je već po tradiciji organizovala ovako veliko okupljanje najperspektivnijih mladih sportista iz celog sveta a sprovođenje stručnog rada poverena je najeminentnijin svetskim karate stručnjacima. Veliku ulogu u edukaciji mladih i sprovođenju stručnog rada imao je i Predrag Stojadinov, šef stručnog štaba KK Dinamo.

U uzuzetno velikoj konkurenciji sa brojnim takmičarima u svakoj kategoriji takmičari Dinama su se odlično borili, ali nisu došli do medalja.

Kadet Aleksandar Zdešić je nastupio u katama i nažalost novim sistemom suđenja sa ocenama u katama u izuzetno jakoj grupi bio peti i nije se plasirao u drugi krug. Ovaj eksperiment sa suđenjem sa 7 sudija i bodovanjem se pokazao veoma loše i mnoge takmičare je ostavio bez višeg plasmana, a posebno su stradali takmičari iz Srbije.

Juniorka Jana Kojčić nije imala ni malo sreće u kategoriji minus 53 kg, jer je već treću godinu za redom radila i poražena sa 1:0 u prvom kolu od  šampionke Evrope Bugarke Kamenove, koja je nažalost poražena onemogućila Janu da u repasažu pokuša nešto više.

Junior Darko Spaskovski je nastupio u kategoriji minus 61 kg  i u prvom kolu je ostvario pobedu protiv takmičara iz Indije, da bi u drugom kolu pretrpeo poraz od takmičara iz Italije koji se nažalost nije plasirao u finale i Darku je propala je šansa za repasaž.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link