';

TAKMIČARI KK DINAMO NA LETNJEM KAMPU U APATINU

TAKMIČARI KK DINAMO NA LETNJEM KAMPU U APATINU

Kadeti i nade karate kluba Dinamo u periodu od 11-17. jula borave u Apatinu  na letnjem kampu perspektivnih takmičara Karate saveza Vojvodine koji tradicionalano organizuje ovo okupljanje.

Ove godine  poziv za učešće su dobili  i mlađi kandidati iz selekcije nada koji su imali odlične rezultate u prolećenom delu sezone. U Apatin je pozvano 9 takmičara: Aleksandar Zdešić, Jelena Milentijević, Milica Gagić, Staša i Borisav Jevremović, Mateja i Luka Stepanov, Antonije Ćulibrk i Borivoje Vesin.  

Svi učesnici kampa radili su pod stručnim nadzorom Saveznih selektora za kate i borbe, a tokom kampa obavljeno je liceniranje trenera, sudija i službenih lica Karate saveza Vojvodine.

U Apatinu je održano i polaganje za učenička i majstorska zvanja. Novi mladi majstorski kandidati – nocioci braon pojasa postale su Jelena Milentijević i Milica Gagić koje su odlično odradile ispitni program za polaganje i sa uspehom položile.

Takmičari KK Dinamo u Apatinu
jelan-milentijevic-milica-gagic
Jelena Milentijević i Milica Gagić
nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link