';

TAKMIČARIMA KK DINAMO TRI MEDALJE NA TURNIRU U ZAGREBU

TAKMIČARIMA KK DINAMO TRI MEDALJE NA TURNIRU U ZAGREBU

Na početku jesenjeg dela takmičarske sezone najbolji juniori i mlađi seniori Dinama nastupili su kao članovi Reprezentacije Srbije na velikom međunarodnom turniru u Zagrebu. U izuzetnoj konkurenciiji takmičari Dinama su se odlično borili i osvojili tri medalje ( 1 zlatnu i 2 bronzane ).

Zlatnu medalju osvojio je junior Darko Spaskovski u kategoriji minus 61kg i sa sigurne 4 pobede je ubedljivo trijumfovao i potvrdio svoj talenat.

Bronzanu medalju osvojili su sve bolji  junior Aleksandar Zdešić u katama iz tri sigurne pobede i 1 porazom od domaćeg takmičara kao i već iskusni  mlađisenior Uroš Petrovački u kategorji minus 75 kg.

Odličan nastup imao je i junior Nikola Ivanović u kategoriji minus 76 kg ali je poražen sa minimalnim rezultatom od domaćeg takmičara.

Ovo je odličan rezultata na prvom takmičenju posle nekoliko priprema i dobar znak da su takmičari na dobrom putu da ove jeseni ostvare odlične rezultate.

Takmičari KK Dinamo u Zagrebu
nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link