';

ALEKSANDAR ZDEŠIĆ PRVAK SRBIJE, DARKO SPASKOVSKI I NIKOLA IVANOVIĆ BRONZANI

ALEKSANDAR ZDEŠIĆ PRVAK SRBIJE, DARKO SPASKOVSKI I NIKOLA IVANOVIĆ BRONZANI

Takmičari Dinama ne staju i sve su uspešniji kako se zahuktava jesenja takmičarska sezona.U subotu na Prvenstvu Srbije za kadete u Čačku  osvojili su jednu zlatnu i dve bronzane medalje i bili jedan od najuspešnijih klubova na šampionatu.

Zlatnu medalju i prvu titulu šampiona Srbije osvojio je junior Aleksandar Zdešič u katama. Ovaj talentovni Reprezentativac Srbije na putu do titule je došao posle 4 sigurne i taktički  mudre pobede i dokazao da mu je ovo najuspešnija takmičarska godina.

Bronzane medalje osvojili su:

Darko Spaskovski, junior u kategorji minus 61 kg startovao je pobedom ali je nažalost neoprezno dozvolio da bude poražen u polufinalu da bi u repasažu pobedom obezbedio III mesto.  

Nikola Ivanović, junior u kategorji minus 76 kg  je bio odličan i ostvario je tri sigurne pobede sa visokim rezultatom ali je za ulazak u finale poražen na preglašavanje sudija sa minimalnih 2:1. Nikola je potvrdio da je u dobroj formi i da se potpuno povratio nakon prošlogodišnje pauze zbog bolesti.

Iako nije osvojio medalju nije razočarao debitant Stefan Stojković kadet u kategoriji minus 52 kg.

Juniori KK Dinamo – Prvenstvo Srbije
nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link