';

BITEVIĆU 9. MESTO NA PARIZ OPENU

BITEVIĆU 9. MESTO NA PARIZ OPENU

Najbolji srpski karatista Slobodan Bitević nastupio je na prvom velikom međunarodnm takmičenju u 2020-oj godini. Već po tradiciji u Parizu se u januaru održava Paris open   turnir Premijer svetske lige . Na žalost  Bitević nije imao sreće sa zrebom i već u prvom kolu sastao se sa Arkania Gogitom iz Gruzije pobednikom ovog turnira. Bitević se odlično borio ali je sa 3:1 poražen a novu šansu je dobio u repasažu.

U prvom meču repasaža Bitević je odradio sa takmičarem iz Poljske    nerešen meč u regularnom delu ali je čudnim preglasavanjem prilikom izjašnjavanja sudija  sa 3:2  poražen  tako da se na kraju morao zadovoljiti sa 9-tim mestom.

Završne pripripreme Reprezentacije Srbije za kadete, juniore i mlađe seniore održavaju se od 25.januara do 01. februara u Kragujevce  a iz Dinama je pozvan  na junior Aleksandar Zdešić  koji će   početkom februara nastupiti na Evropskom prvenstvu u Budimpešti u katama pojedinačno.

Juniori Darko Spaskovski i Nikola Ivanović sa još nekoliko Reprezentataivaca i saveznim trenerom  na poziv Karate federacije  Kipra boravili su u Nikoziji na zajedničkom kampu mladih talentovanmih takmičara.

Gogita i Bitević
nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link