';

ZDEŠIĆ NASTUPIO NA EVROPSKOM PRVENSTVU

ZDEŠIĆ NASTUPIO NA EVROPSKOM PRVENSTVU

Reprezentacija Srbije osvojila je 3 medalje na Evropskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore koje je održano prošlog vikenda u Budimpešti.

U sastavu  Reprezentacije Srbije bio je i junior Dinama Aleksandar Zdešić koji je nastupio u katama pojedinačno. Ovo je bio njegov debi nastup na Evropskim prvenstvima i on je svoju katu odlično odradio.

Nažalost novi sistem takmičenja u katama u kome se takmičari bez rangiranja svrstavaju u 4 grupe bio je poguban za Zdešiča jer je voljom žreba bio u najjačoj  grupi sa osvajačima medalja sa poslednjeg Svetskog i Evropskog prvenstva od kojih se veći deo već takmiči  i osvaja medalje i na seniorskim takmičenjima.

Kao jedan od najmlađih takmičara u ovoj konkurenciji  Saša nije imao nikakve šanse za visok plasman i na kraju se morao zadovoljiti sa 7. mestom u grupi.

Ovo je za njega bilo značajno iskustvo i prilika da se takmiči sa vrhunskim takmičarima. u konkurenciji juniora a ove godine će početi da se takmiči na seniorskim prvenstvima u Srbiji.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link