';

19 MEDALJA ZA NAJMLAĐE TAKMIČARE KARATE KLUBA DINAMO NA PRVENSTVU BANATA

19 MEDALJA ZA NAJMLAĐE TAKMIČARE KARATE KLUBA DINAMO NA PRVENSTVU BANATA

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo počeli su uspešno novu takmičarsku sezonu. Na Prvenstvu Banata  za poletarce, pionire i nade koje je održano u subotu u Banatskom Karlovcu ekipa najmlađih takmičara Dinama i ovoga puta je bila jedan od najmasovnijih klubova sa 20 takmičara  i jedan od najsupešniji klubova sa osvojenih19 medalja u pojedinačnoj konkurenciji u katama i borbama ( 9 zlatnih, 5 srebrnih i 5 bronzanih ).

Zlatne medalje osvojili su: Martina Puzić, Igić Natalija i  Vuk Vorkapić u katama. Kata tim pionira i Nađa Nikolić, Mateja Stepanov, Antonije Ćulibrk, Aleksa Popov i Vasilije Stajčić svi u borbama.

Srebrne medalje osvojili su:  Ljubičić Iva,  Teodora Gagić, Vučković Jelena i Luka Dobrota svi u katama i Pavle  Milošev  u borbama.

Bronzane medalje osvojili su: Tamara Veličković, Sara Petrović, Lazar Nikolić sviu katama i Borisav Jevremović i  Vesin Borivoje  u borbama.

Svi takmičari su se plasirali za Prvenstvo Vojvodine koje se održava naredne nedelje u Staroj Pazovi.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link