';

9 MEDALJA ZA NAJMLAĐE TAKMIČARE KARATE KLUBA DINAMO NA PRVENSTVU VOJVODINE

9 MEDALJA ZA NAJMLAĐE TAKMIČARE KARATE KLUBA DINAMO NA PRVENSTVU VOJVODINE

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo nastavili su uspešno novu takmičarsku sezonu. Na Prvenstvu Vojvodine  za poletarce, pionire i nade koje je održano u nedelju u Staroj Pazovi  ekipa najmlađih takmičara Dinama i ovoga puta je bila jedan od najmasovnijih  klubova sa 19 takmičara  i jedan od najsupešniji klubova  sa  osvojenih9  medalja u pojedinačnoj konkurenciji u katama i borbama ( 1 zlatna, 6 srebrnih i 2 bronzane ) .

Zlatnu medalju osvojio je : Vesin Borivoje, nada u borbama.

Srebrne medalje osvojili su: Dobrota Luka, pionir u katama, kata tim pionira ( u sastavu Vuk Vorkapić, Lazar Nikolić i Luka Dobrota )  i nade Nađa Nikolić, Mateja Stepanov, Pavle  Milošev i Antonije Ćulibrk, svi u    u borbama.

Bronzane medalje osvojili su pionbiri  Vasilije Stajćić i Uroš Petrović u borbama.

Iako nisu osvojili medalje podlično su se borili i ostali najmlađi takmičarai kluba : Tamara Veličković, Natalija Igić, Sara Petrović, Iva Ljubičić, Martina Puzić, Teodora Gagić,  Jelena Vučković, Vuk Vorkapić, Lazar Nikolić, Borisav Jevremović Novu proveru ovi takmičari imaće već za dve nedelje u Inđiju na Školskom prvenstvu Vojvodine

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link