';

2 MEDALJE ZA SENIORE DINAMA NA BALKANSKOM PRVENSTVU

2 MEDALJE ZA SENIORE DINAMA NA BALKANSKOM PRVENSTVU

Balkansko prvenstvo za seniore  održano je od 07.08.03.2020.  u Beogradu. U izuzetno jakoj konkurenciji  takmičara iz 7 zemalja Reprezentativci Srbije zauzeli su ubedljivo prvo mesto u ukupnom plasmanu a udela u tome imalo je i četvoro  takmičara Karate kluba Dinamo sa osvojene 2 medalje .

Ivana Palalić  je osvojila zlatnu medalju  u katama u konkurenciji veteranki I ovo je bio njen debi nastup na ovakvom takmičenju. Iako se pre 12 godina oprostila od aktivnog takmičenja Ivana je svojim odličnim nastupom I osvojenom titulom šampionke Balkana podsetila na svoje najbolje takmičarske dane. Kao trener mladih takmičara kataša ona im je najbolji primer kako treba da u budućnosti rade I da se ugledaju na nju.

Srebrnu medalju osvojio je odlični  Slobodan Bitević  u kategoriji minus 84 kg koji je na putu do finala ostvario 3 sigurne pobede protiv zakmičara iz B i H i Crne Gore  da bi se u finalu sastao sa ljutim konkurentom Anđelom Kvesićem  iz Hrvatske koji je na kraju jednom uspešnom akcijom izašao kao pobednik u ovom interesantnom meču.

Ovo takmičenje je bilo dobra proba u sklopu priprema Bitevića za nastup  na Evropskom prvenstvu koje se krajem marta održava u Arzebejdžanu

Mlada Jana Kojčić nastupila je prvi put u seniorskoj konkurenciji  u kategoriji minus 53 kg i osvojila je sedmo  mesto.

Uroš Petrovački nastupio je u kategoriji minus 67 kg i u  prvom kolu je poražen od takmičara sa Kipra.

Narednog vikenda na programu je Školsko prvenstvo Vojvodine u Inđiji a Prvenstvo Srbije za seniore održaće se u Mladenovcu.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link