';

SLOBODAN BITEVIĆ ŠAMPION SRBIJE, DARKU I UROŠU BRONZANA MEDALJA

SLOBODAN BITEVIĆ ŠAMPION SRBIJE, DARKU I UROŠU BRONZANA MEDALJA

Za takmičare Karate kluba Dinamo najznačajnije domaće takmičenje, Seniorsko prvenstvo Srbije ostaće upamćeno jer je posle varednog stanja i situacije sa pandemijom ipak posle 3 meseca odlaganja održano 27. juna u Čačku uz poštovanje svih propisanih mera zaštite koje je propisala Vlada Srbije . Karate klub  Dinamo je i ovoga puta bio jedan od uspešnijih klubova sa osvojenom 1 zlatnom i 2 bronzane medalje.  

Konkurencija je bila veoma jaka a mnogi mladi  takmičari su se trudili da budu dostojni rivali iskusnim takmičarima.

Zlatnu medalju  osvojio je  nabolji takmičar Srbije   Slobodan Bitević   u kategoriji  plau 84 kg i ovo je njegova 11-ta  titula prvaka Srbije. Bronzane medalje osvojili mladi Reprerzentativci Dinama Darko Spaskovski i  u kategoriji minus 60 kg i Uroš Petrovački u kategoriji minus 67 kg. Darku je ovo debi nastup u seniorskoj konkurenciji a Uroš je potvrdio osvajanje bronze od prošle godine.

Nažalost  u svom prvom nastupu u seniorskoj konkurenciji bez medalje su ostali i mladi  Aleksandar  Zdešić u katama i  Nikola Ivanović u kategoriji minus 75 kg .  Oboje su u poraženi od prvaka Srbije  u svojim kategorijama, U repasažu Aleksandar  je osvojio VII mesto a Nikola V jer zbog povrede nije mogao da radi meč za bronzanu medalju.

Zbog bolesti i opravaka od povrede nisu nastupili Aleksandar Anđelković i Tamara Živić.

nvmihajlovic

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U skladu sa odlukama Vlade Srbije obustavlja rad sportskih klubova  I održavanje treninga.
Sva planirana takmičenja su do daljeg odložena.
Za bliže informacije takmičari I članovi karate škole   se mogu obratiti trenerima :

Nikoli Nikolašu 063/811-8302

Nenadu Sokoloviću 063/865-2765

Ivani Palalić 063/218-536

Nikoli Krstiću 064/157-2245 

Treninzi će se nastaviti nakon ukidanja vanrednim mera  po starom rasporedu a o tome će članovi biti blagovremeno obavešteni.


 
close-link