';

11 MEDALJA ZA TAKMIČARE KARATE KLUBA DINAMO NA KUPU VOJVODINE

11 MEDALJA ZA TAKMIČARE KARATE KLUBA DINAMO NA KUPU VOJVODINE

Takmičari Dinama nastavljaju sa uspesima tokom prolećne takmičarske sezone i dokazuju da su u odličnoj formi. Ovoga puta zablistali su kadeti, juniori i seniori na Kupu Vojvodine koji je održan u nedelju u Bačkoj Palanci. Mladi talentovani takmičari Karate kluba DINAMO uz podršku iskusnih seniora su ostvarili odličan uspeh i sa osvojenih 11 medalja ( 2 zlatne, 4 srebrne i 5 bronzanih ) i bili jedan od najuspešnijih klubova na takmičenju.

Zlatne medalje osvojili su senior Darko Spaskovski u kategoriji – 60 kg i talentovana kadetkinja Nataša Pap Marković u kategoriji – 54 kg.

Srebrne medalje osvojili seniori Uroš Petrovački u kategorji – 67 k, Tamara Živić u – 61 kg i Marina Radičević u – 68 kg i juniorka Jelena Milentijević u – 59 kg.

Bronzane medalje osvojili su seniori Aleksandar Zdešić u katama, Slobodan Bitević u kategoriji + 84 i Nikola Ivanović u – 75 kg i kadeti Tara Đurđević u + 54 kg i Mateja Stepanov u kategoriji – 47 kg.

Uspeh bi bio i veći da su zbog povreda nastupili u svojim finalnim i polufinalnim mečevima najbolji seniori Slobodan Bitević, Tamara Živić i Marina Radičević.

Treneri Predrag Stojadinov i Nenad Sokolović su zadovoljni rezultataima a posebnu pohvalu zaslužuju kadetska i juniorska ekipa koji su u svom debi nastupu zablistali sa osvojene 4 medalje. Oni stasavaju u jednu novu talentovanu generaciju .

Iako nisu osvojili medalju odlično su se borili Aleksandra Stoilkovski, Luka Stepanov, Pavle Milošev, Borivoje Vesin i Aleksandar Anđelković.

Najbolji seniori Dinama Slobodan Bitević i Marina Radičević od 12. do18. aprila nalaze se na pripremama Reprezentacije Srbije u Kragujevcu.

nvmihajlovic