';

7 MEDALJA ZA SENIORE KARATE KLUBA DINAMO NA PRVENSTVU VOJVODINE

7 MEDALJA ZA SENIORE KARATE KLUBA DINAMO NA PRVENSTVU VOJVODINE

Seniori Karate kluba Dinamo su imali svoje prvo takmičenje ove godine i zajedno sa najmlađim takmičarim kluba nastupili su na Prvenstvu Vojvodine u nedelju u Novom Bečeju. Karate klub Dinamo je bio najmasovniji i najuspešniji klub sa osvojenih 7 medalja ( 6 zlatnih i bronzana ) .

Zlatne medalje osvojili su: Aleksandar Zdešić u katama i Tamara Živić, Marina Radičević, Darko Spaskovski, Aleksandr Anđelković i Slobodan Bitević svi u borbama.

Bronzanu medalju osvojio je Nikola Ivanović.

Na ovom takmičenju više nego uspešan debi nastup u seniorskoj konkurenciji imali su mladi takmičari Nikola Ivanović, Darko Spaskovski i Aleksandar Zdešić i tek sada za njih počinju ozbilljna takmičenja u seniorskoj konkurenciji.

Seniorska Reprezentacija Srbije je prošle nedelje bila na dvodnevnim mini pripremama u Hrvatskoj sa njihovom Reprzentacijom. U sastavu tima Srbije bili su i takmičari Dinama: Marina Radičević, Darko Spaskovski i Slobodan Bitević i trener Predrag Stojadinov. Već od 01. Do 06. Marta u Košutnjaku se održavaju pripreme seniora na kojim učestvuje petoro takmičara Dinama.

nvmihajlovic