';

BRONZANA MADALJA ZA LUKU DOBROTU NA PRVENSTVU SRBIJE

BRONZANA MADALJA ZA LUKU DOBROTU NA PRVENSTVU SRBIJE

Najmlađi takmičari Karate kluba Dinamo bili su aktivni i proteklog vikenda. U subotu i nedelju u Beogradu je održano Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade. Talentovani mladi takmičari Dinama su se odlično borili i u katama i kao debitanti u borbama i u izuzetno jakoj konkurenciji velikog broja takmičara osvojili 1 bronzanu medalju a dvoje takmičara je u repasažu poraženo u borbi za bronzanu medalju.

Srebrnu medalju osvojio je nada Luka Dobrota u katama u uzrastu nada a u borbama je poražen u prvom kolu.

Nada Martina Puzić je u katama odlično startovala pobedom ali je u drugom kolu poražena od finalistkinje da bi u repasažu i pored odličnog nastupa ostala bez medalje.

Pionir Vuk Vorkapić, iako namlađi stasava u odličnog takmičara i u katama i u borbama. U katama je pobedio u prvom kolu pa je u polufinalu nezasluženo poražen sa 2:1 a potom i u repasažu i borbi za medalju. U borbama kao debitant je u prvom kolu poražen od finaliste a potom i u repasažu od daleko iskunijeg i jačeg takmičara.

Nada Jelena Vučković je takođe nastupila u katama i u borbama. Ostvarila je pobedu i poraz u katama i odlično se borila ali je poražena u borbama od daleko iskusnijije takmičarke.

U katama je nastupila i Natalija Igić ali je poražena u prvom kolu.Prava je šteta što se na treningu povredio pionir Lazar Nikolić pa nije nastupio na takmičenju.

Iako su osvojili samo jednu medalju ovi namlađi takmičari Dinama su pokazali evidentan napredak, deo njih je prvi put nastupio u i borbama i odlično su se bez straha borili sa mnogo iskusnijim i fizički jačim takmičarima. Oni ozbiljno treniraju i imaju šta da nauče od svojih trenera Ivane Palalić i Nikole Nikolaša koji su najzaslužiji za njihove dosadašnje rezultate.

nvmihajlovic