';

DOMINACIJA DINAMA NA KUPU SRBIJE

DOMINACIJA DINAMA NA KUPU SRBIJE

Takmičari Dinama su dostigli odličnu formu i nastavili sa sjajnim rezultatima u sa uspesima u nastavku prolećne takmičarske sezone. Kadeti, juniori i seniori Dinama ostvarili su potpunu dominaciju na Kupu Srbije koji je održan u subotu u Beočinu. Mladi talentovani takmičari Karate kluba DINAMO uz iskusnog Bitevića su ostvarili odličan uspeh i sa osvojenih 7 medalja ( 2 zlatne, 4 srebrne i 1 bronzanu) i bili jedan od najuspešnijih klubova na Kupu.

Zlatne medalje osvojili su seniori Darko Spaskovski u kategoriji minus 60 kg i Slobodan Bitević u kategoriji plus 84 kg .

Srebrnu medalju ovojili su talentovna kadetkinja Tanja Đurđević u kategoriji plus 54 kg i seniorke Tamara Živić u kategoriji minus 61 kg i Marina Radičević u kategoriji minus 68 kg i senior Uroš Petrovački u kategoriji minus 67 kg.

Bronzanu medalju osvojio je senior Nikola Ivanović u kategoriji minus 75 kg.

Nažalost i pored dobrog nastupa ovoga puta bez medalje su ostali Aleksandar Zdešić, Jelena Milentijević, Nataša Pap Marković, Pavle Milošev, Aleksandra Stoilkovski Mateja i Luka Stepanov.

Kup Srbije je bio i odlična proba za Reprezentativce Srbije koji od 19-23. Maja nastupaju na Evropskom prvenstvu u Poreču. Veliko priznanje za Karate kluba Dinamo je to što će imati svoja tri predstavnika na ovom šampionatu. Pored iskusnih Reprezentativaca Marine Radičević i Slobodana Bitevića kao debitant će nastupiti i Darko Spaskovski u kategoriji minus 60 kg. Trener Stojadinov je zadovoljan formom svojih takmičara i svojim stručnim savetima pomoćiće im da ostvare najbolji rezultat.

nvmihajlovic